Végre lelassult hozzánk a világ!

Ha úgy döntöttél, hogy az a fajta vagy, akinek nem engedik letörni a jó kedvét, akkor ez a cikk éppen Neked való lesz!

Ugyanis arról lesz most szó, hogy a karantén, a bezártság, a megszorítások ellenére mégis mennyire jó, hogy végre együtt lehetünk a legközelebbiekkel.

Azok, akiknek az otthon tartózkodás büntetés, akik az apró-cseprő veszekedéseiket is eddig azzal oldották, hogy leléptek otthonról egy, két, akár több órácskára, most igencsak rá vannak kényszerítve arra, hogy szembenézzenek a démonaikkal, illetve a partnerükkel és tisztázzák magukban, hogy eddig miért is szaladtak el.

Ugyanis a problémáink mindig, minden egyes alkalommal megvárnak. Ott ülnek a lábtörlődön, repesve várnak haza, mint egy hűséges, okos kutyus, aki azt szeretné, hogy végre foglalkozzunk vele is.

Szóval kérlek, menj haza és otthon – lélekben is -, és buksizd meg jól ezt a kiskutyust. Majd szépen higgadtan gondold végig, mi kell ahhoz, hogy te is megérezhesd végre az otthon igazi melegét.

Az otthon nem csak egy hely, ahol éjjelente álomra hajtod a fejed, az otthont Te teszed azzá, azok az emberek, akik ott laknak. Tőletek, tőlük lesz egy otthon igazi otthon.

Az, hogy most ezen a helyen, a legközelebbi szeretteinkkel összegyűlhetünk, nem más, mint egy hihetetlen nagy ajándék. Gondolj csak bele, mikor volt ez így utoljára, amikor ennyi időt és figyelmet szentelhettél a szüleidre, a gyerekeidre, a párodra, aki mellett elkötelezted magad. Örülj neki, hogy Velük lehetsz!

Bosszankodhatunk azon, hogy milyen a helyzet odakint, hogy nem mehetünk ki az utcára, hogy nem találkozhatunk a barátainkkal, de dönthetünk úgy is, hogy kihozzuk a helyzetből a legtöbbet, mindazt, ami lehetséges.

Szeressük hát egymást!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább