Nincs több szemorvos?

Napjainkban szinte mindenki naphosszat mered a képernyőkre, legyen az telefon, számítógép, vagy televízió. A huzamosabb ideig közelre való fókuszálás (az olvasás is ide tartozik) idővel ronthat szemünk állapotán, ezért ajánlott a rendszeres szemorvosi vizsgálat azoknak az embereknek is, akik nem viselnek szemüveget. Az orvosi kivizsgálásokat sokszor hosszas várakozás előzi meg, amire nem mindenkinek van ideje, de telefonja majdnem mindenkinek van, és erre épít az EyeQue.

Ez az eszköz (és a hozzá járó alkalmazás) a látásvizsgálatnak és az eredményeknek egy szupergyors módja. Az EyeQue-val nyomon követhetjük a szemünk esetleges romlását, és bárhol, bármikor új méréseket végezhetünk. A néhány pillanatig tartó kivizsgálás eredményeképpen pár „szemüveg számot” kapunk, amit online szemüveg vásárláshoz használhatunk fel, és el is tárolhatunk.

Természetesen nem árt, ha ezeket az adatokat megmutatjuk a szemorvosunknak – bár embere válogatja, hogy az adott doki hogy fog ránk nézni, ha megmondjuk neki, hogy mi már megvizsgáltuk a szemünket egy mobilos applikációval. Természetesen az EyeQue nem egyenlő egy orvosi vizsgálattal, így erről senki se feledkezzen meg, ha megveszi ezt a 18 dolláros programot.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább