Klikk megmondja a horoszkópod!

Múltkor bejött? Na, ugye. Tudjuk mi, mi lesz veled, cimbora!

Kos

 

Legalább a Kasszás Erzsi táncát betanulhatnád, ha már falábúnak születtél és még arra sem vagy képes, hogy leutánozd mások tánclépéseit.

 


Bika

 

Problémák szőnyeg alá söprésében hatalmas figura vagy! Még jó, hogy legutóbb a Kaflanba akciós volt a porszívó, és így könnyebb utánad takarítani!

 


Ikrek

 

Annyira nem kíváncsi rád senki, hogy a Viva TV bulizenéjére rázod magad otthon kisgatyában péntek este, miközben borospohárból iszod a šumienkás málnát.

 


Rák

 

Ha eddig nem regisztráltad volna, megjöttek a rossz idők. És ilyenkor mi van? Megjött az abszolút szezonja a DSTV elé való bekuckózásoknak!

 


Oroszlán

 

Mid nem volt új idén? Új párkapcsolat? Pipa. Hajviselet? Pipa. Telcsi? Pipa. Újabb parkolási büntetés? Na, ez az. Akkor figyelj oda, nehogy ez legyen következő!

 


Szűz

 

Tudjuk, bele vagy betegedve, hogy vége a rövidgatyós-szandis időszaknak, de ez a tél arra lehet jó, hogy egy másik típusú „Szandikát“ vegyél észre magadnak!

 


Mérleg

 

E hónapban legyél az, aki megfejti, miért mindig szőke nőket küldenek ki tudósítani egy sporteseményre! Mert minekünk halvány lila gőzikénk sincs!

 


Skorpió

 

Te is az a fajta gyerek vagy, akinek anyja hülye hajat nyíratott gyerekkorában? Ha közben gëcinek is neveltek, akkor öregkorában kiélheted magad bosszúból!

 


Nyilas

 

Igaz, hogy mindig álmodoztál arról, hogy aláfekszel egy sztárnak, de az nem pont ugyanaz, hogy ezt a vágyad egy helyi „celebbel” teljesíted… De te érzed…!

 


Bak

 

Ha épp válságban vagy, ami a szakmádat illeti, itt a friss és ropogós tippünk, hogy mit kéne tenned, amiből még alig-alig van Szerdahelyen: légy te is fotós!

 


Vízöntő

 

Titkon a legnagyobb Taylor Swift-rajongó vagy, és hidd el, ezt olyan sokáig már nem is kell majd titkolnod, mert mi is szeretjük ám!

 


Halak

 

Most komolyan nekünk kell megírni?! Pont itt?! Figyu, olyan gáz, hogy mindig kosz van a körmöd alatt. Tényleg. Tök undi! Kezdjél már el körömkefét használni!

 


Dunaszerdahely

„Itt van az ősz, itt van újra” – mondjuk, speciel még annyira nem, mert mennek a 30 fokok, de a fiúk már úgy járnak a buliba, hogy pulcsi, őszi kabát, alul meg šlapky. Csapassátok magatoknak! A csajok meg persze rámennek. Mi lesz itt még a vásárig, piha, hideg idő, annyi biztos, látom a gömbömben, hogy deres lesz a fű. Majd melegedjetek, bújjatok össze, ne váljatok el! Bár, ha úgy könnyebb…


Nagymegyer

Lassan vége a termálszezonnak, mondjuk, ezzel kicsit alább is hagy az élet felétek. Bár abba a forró vízbe jó elmerülni, csak ne etyepetyézzetek benne. Lényeg, hogy szeptemberbe Ti is mentek majd a déeszi vásárbo, oszt bepasizhattok magatoknak.

 


Somorja

Itt is vannak azért nyárutói bulik, ahol meggyihosodik a somorjai népség. Pomlé fesztiválok, kis rendezvények, éjjeli borozós csinnadratták. Jaj, de mennyi itt a babát váró csinos kislány, ugye, megmondtam én, hogy most ilyen idők jönnek felétek. Ez boldog időszak, élvezzétek ki, és vigyázzatok, mert ma már irdatlanul gyorsan kopnak a kapcsolatok.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább