Programok: Koncertek és táncház Dunaszerdahelyen, Somorján és Budapesten

Ahogy szépen lassan sárgulnak a levelek a fákon, majd egyesével hullanak a földre, úgy szűnnek meg a szabadtéri koncertek és jönnek a kultúrházas és beltéri bulik. Mi meg már reggel óta számoljuk a perceket, mikor telik le a hét utolsó munkanapja és tervezgetjük, hova megyünk este a haverokkal. Hogy ezen segítsek, kiválasztottam pár zenés programot, hova is érdemes ellátogatni. 

Péntek:


Tükrös koncert és Táncház / Somorja

Ha nem csak lazítani szeretnél a hétvégén, hanem szép lányokat, fiúkat megismerni és velük táncolni hajnalig, megteheted Somorján, a Mozi klubban. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő táncház úgy működik, hogy van egy együttes, jelen esetben a pesti Tükrös zenekar és van egy táncot járó közönség, akik egy egységet alkotva hozzák létre azt a kellemes atmoszférát, melyet táncháznak hívnak.

Ha szeretnél többet megtudni az eseményről, kattints ide.

///

Paul Van Dyk / Budapest

Nem szeretnélek titeket minden hétvégén Budapestre küldeni, de ha van oka, amiért most el kell látogatnod oda, az Paul Van Dyk fellépése az Akvárium klubban. Ki ne ismerné a nagy slágergyáros trance szupersztárt, az európai elektronikus zene evolúciójának egyik beindítóját, számtalan DJ példaképét, aki már az első dobbal és szintivel libabőrt idéz elő.

A ritkaságszámba menő eseményt itt találod.

Paul legismertebb zenéje:

///

Bonanza Banzai tripla X / Budapest

Bonanzások figyelem! Harminc éves Magyarország egyik legmenőbb, legnagyobb divatot teremtő, korszakindító new-wave- és szintipop-zenekara, a Bonazna Banzai.

Bár a zenekar már rég nem létezik és első lemeze csak 1989-ben jelent meg, de az egész sztori 1987 októberében kezdődött, amikor a srácok felléptek a „Csillag Születik” nevű tehetségkutató versenyen. Ennek örömére a pesti Gödörben lesz egy rendkívüli meglepi, amiről a szervezők hallgatnak, mellette a nagyteremben Bonanza Banzai- és Ákos-számok, -videók szólnak és villognak majd.

Az eseményre elég nagy az érdeklődés, valószínű itt találkozik mindenki, aki ismeri fejből ennek a dalnak az összes elemét:

Szombat:


Falusi Mariann és Presser Gábor koncert / Dunaszerdahelyly

A legnagyobb büszkeséggel írok egy koncertről, mely szombat este kerül megrendezésre a városunkban, a Csaplár Benedek Művelődési Központban.

A magyar zenelegenda, Presser Gábor és a szintén minden magyar által ismert Pa-Dö-Dö Falusi Mariannja adja elő mind a húszegynéhány dalukat.

A koncert, melyet nem szabad kihagyni, este 19:00 kor kezdődik, az esemény itt található.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább