Szigi-szemmel

A világ tele van hazugságokkal! „Ne ölj, ne lopj, ne hazudj, ne paráználkodj”. Ezek mind hazugságok, megtévesztések. „Nem akarom, hogy megöljenek. Nem akarom, hogy meglopjanak”. Ezért használnak ilyen hazugságokat, mint az igazság vagy az erkölcs, hogy megvédjék gyenge önmagukat. A valódi igazság a túlélésben rejlik. – idézet a Code Geass c. filmből…

Nincs kedvem e héten a mosolyra, beárnyékolja Jan Kuciak és kedvese, Martina Kušnírová halála, akiket galád módon meggyilkoltak, meggyilkolt a rendszer, a politika. Biztos vagyok abban, hogy több olvasónak már tele a hócipője az eseményekkel, de

nem lehet túllépni a történteken, mert a történtekben benne van múltunk, jelenünk, és talán gyermekeink, unokáink jövője is. 

 

A világ minden táján megdöbbentek a két fiatal halálán, ami nem kis fejetlenséget okozott a hazai politikában.

Miniszterelnökünk egymillió eurót rakott az asztalra, amit egy állig felfegyverzett kommandós őrzött, a politikai ellenzék azonnal tőkét szeretett volna kovácsolni az eseményekből, megszólaltak mindenki, aki azt hiszi, súlya van a szavaiknak.

Ti vagytok a bűnösök, ti, akik ilyen gyilkosokat szültök, alkalmaztok, és fegyverként használtok hatalmatokat felhasználva. 

 

Minden korrupcióval átszőtt politikus bűnös, a miniszterelnöktől kezdve az utolsó falusi polgármesterig, akiknek szolgálniuk kellene a népet, és nem saját céljaikra használni azt.

Néhányatoknak már megszólalt a lelkiismerete, de kevesen vagytok, akik felelősséget éreztek e szörnyűség miatt.

…ha nincs merszetek odébbállni, akkor inkább hallgassatok.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább