CR7 meg a többiek…

Ismét csodálatos, focival telített pár nap után vagyunk, hiszen a húsvétvasárnapi örömittas győzelmünk, amikor a DAC „ronggyá” verte a Nagyszombatot, alig múlt el, a fociszerető csallóközi a nagyoknak szurkolhatott, ugyanis folytatódtak a Bajnokok Ligája küzdelmei. Természetesen, csakis a DAC után! 🙂

Szemezgessünk…

Kedden még a legelhivatottabb Real Madrid-szurkolók sem gondolták, hogy Torinóban szinte esélye sem lesz a hazai Juvénak Christiánék ellen. Sima győzelmet aratott a Madrid, és talán a legnagyobb esélyesként lépett elő a végső győzelemre így, hogy láttuk a többi mérkőzést. (elnézést Bognár Peti és Zdeno Kugler, tudjuk, hogy van Liverpool is) 🙂

Pár szó még ide.

Christiano Ronaldo megmutatta, hogy miért a világ egyik, sokak szerint a legjobb játékosa. Szenzációsan játszott, és rúgott egy olyan gólt, amit bizony sokáig fognak mutogatni a tévében.

 

Lajbi barátom szerint nem is olyan régen a brazil gyerekek, Romário, Rivaldo, Ronaldinho hetente rugdostak ilyeneket, de hát hagyjuk meg CR7 & Messi médiapárharcát a közvéleménynek.

Mellesleg csodálatos gól volt!

A Bayern csendben nyert Sevillában, de nem hinném, hogy a spanyolok olcsón adják majd a bőrüket az Allianz Arénában. Azt meg tudhatjuk, hogy ha két csapat focizik, mindig a németek nyernek.

Szerdán Barcelonába látogatott az AS Roma, és a farkasok hiába rúgtak 3 gólt, 4:1-re a tiki-takások nyertek, két öngóllal. Szerintem a bajnoki címre való összpontosítás kiveszi az erejüket a katalánoknak, csak nehogy elfogyjanak a végére, de nekik van egy félistenük Messi személyében, aki ugye, maga egy csapat, utána meg jönnek a többiek.

Szívták a fogukat az angol futball szerelmesei, hiszen összesorsolták a Liverpoolt a Manchester Cityvel,

 

és bizony Guardiola csapata a bajnokságban nem sok esélyt adott riválisainak. A nagy „rohangálásban” 31 perc alatt rúgott a Pool egy hármast ellenfelének, és hiába volt a labdabirtoklás 38–62 százalék, a passzok száma 292–652 (!) és a szögletarány 0:8 a Citynek, a futballt gólokra játsszák, Klopp mester és fiai megmutatták ezt.

U.I.: Az olasz sétagalopp bajnokságban játszottak egy Milan–Inter derbit (0:0), de ezt csak a legelvetemültebb digók nézték meg, köztük felvételről én is. 🙂

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább