A SzerdaHelyzet nyilatkozik a Spartak Trnava–Slávia Praha mérkőzés kapcsán

Poór Tibi: Amikor megjelent a hír a SFZ weboldalán, gondolkodtam, hogy elsősorban ez kinek szánt infó – a szurkolóknak vagy a zsaruknak? Na, viccet félretéve.
Július 6-án a MOL Arénában Spartak Nagyszombat–Slávia Prága!!! Bombasztikus hír! Találóbb szót, mint a ,,bombasztikus” nem is kell keresni. A Chelsea ellen európai topligás csapatokat meghazudtoló teljesítményt nyújtó prágai Slávia és az egyik örök riválisunk, mely per pillanat remegve várja, hogy az illetékes szervektől milyen bizonyítványt kap a Nagyszombati Nagycirkusz produkciója a ,,Bajnoki cím minden áron!”. Prága, rengeteg felvidékinek az egyik kedvenc európai nagyvárosa… Hrabal, Václavák, pívojó, svíčková… A leírás szerint Spartak a hazai csapat, hm… érdekes lesz, hogy a három szurkolótábor (DAC, Slávia, Spartak) hol foglal majd helyet, melyik szektort… Egy biztos, és álszentség lenne nem kimondani, nem leírni, szerintem a Slávia otthon játszik majd… Nemcsak szívből, de ezt tanácsolja tizenegy fogorvos tíz közül… Legyen teltház és hazai győzelem. Ismétlem, Slávia lesz a hazai.
Szigeti Attila: Óriási diplomáciai sikerként könyvelhetjük el, hogy a nagyszombati Spartak stadionunkban játszhatja le a cseh-szlovák szuperkupa mérkőzést a Slávia ellen. Sokakkal ellentétben nem tartom megszentségtelenítésnek, ami a stadionunkat illeti, hiszen rendezhetünk mi ennél még nagyobb meccseket is „nélkülünk”. A Nagyszombat kicsit furcsán hangzik majd, viszont a Slávia jólcsengő név a futballvilágban.

 

A DAC lehetséges ellenfelei az EL-ben – infografika: bit.ly/2EKFVcf

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább