A SzerdaHelyzet nyilatkozik az új szezon előtti sajtótájékoztatóról

NYITÓKÉP: FEKETE NÁNDOR
Poór Tibor: Azt hiszem, ez volt a tizedik vagy a tizenegyedik szezonkezdő sajtótájékoztatóm, és mindig volt valami feelingje ennek a röpke 20-40 percnek. Amit ma éreztem a Nagy Kriszti vezényelte sajtótájékoztatón, az az egészséges magabiztosság volt még ebben a nehéz időszakban is. Leginkább annak örülök, hogy az új edző szavai takarják azt, ami a csapattal történik a trénerkedése alatt. Se kevesebb, se több, pontosan azt halljuk tőle, ami a realitás. Persze, mindez kemény munkát és sok energiát követel. Az új szezonban pedig szerintem ha követjük ezt a vonalat, baj nem lehet. Ahogy írta Szigi, szépen kielemeztük a hetekben a történéseket, tehát nem lenne logikus, ha most valamit kiemelnék, hogy ez nem így van – hiszen Szigivel ezt láttuk az utóbbi hetekben. Sok sikert az egész klubnak. és hajrá DAC!

Szigeti Attila véleménye:
Világi Oszkár nyilatkozatához:
Azt gondolom, helyes úton jár a klub, és eljött végre az a pillanat – értem itt edző és az alakuló csapatot -, hogy a bajnoki címért küzdjünk. Csak köszönni lehet a történetet eddig. Örülök, hogy a Malý-ügyben egyetértünk.

Jan Van Daele nyilatkozatához: Voltak apróbb melléfogások, ami az átigazolásokat illeti, de aki dolgozik, az hibázik. Viszont ezidáig láthattunk kimagaslóan jó futballistákat is a csapatunkban, akiknek játéka örömet okozott nekünk. Meglátjuk, az új szerzemények és a saját nevelés mennyire válik be.

Bernd Storck nyilatkozatához: Úgy érzem, ehhez az edzői nyilatkozathoz nincs mit hozzáfűzni, hiszem a SzerdaHelyzetben mindent elmondtunk Poór Tibivel, ami az edzőtábort és a felkészülést illeti. Szinte semmiben sem tévedtünk. Viszont az óriási terhelést, amit a fiúk kaptak, érdeklődve várjuk, hogy mennyire tudják hasznosítani.

Kalmár Zsolt nyilatkozatához: Zsolti részvétem, hiszen érezhető volt a Nizza elleni meccsen a fáradtság, és talán még ezen a sajtótájékoztatón is fáradtnak tűntél. Remélem, Storck mindenféle téren jó munkát végzett a csapaton, amire neked is nagy szükséged van. Hajrá DAC!

U.I.: Szeretném megkérni a jelenlévő „újságírókat”, hogy a kérdés előtt tessenek bemutatkozni, és elmondani, melyik média nevében kérdeznek. (mert azt úgy illik) Köszönjük a szurkolók és a Youtube csatornán követők nevében is.

 

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább