A SzerdaHelyzet nyilatkozik az Izrael–Szlovákia (1:1) mérkőzésről + bónusz

Poór Tibor: Focigyilkosság disznóölés módra. Böngésztem a szlovák reakciókat a közösségi hálón, hát ilyen irtózatos kritikát egy vesztes meccs se lenne képes kiprovokálni. De jogos ez a nemtetszés-tsunami. Hapal, mivel a kirúgása már a spájzban van, eldöntötte, hogy elsődleges a szerződése lesz, és a csapatát egy ritkán észlelhető destruktív, primitív focira kényszerítette. Kész tragédia bármilyen csapatnak, ha ilyen felfogással eredményes az edzője, nem még egy válogatott csapatnak. Óriási iróniával – Hapal „nagyot alkotott”. A foci istene a végen azért nem adott három pontot ennek a szörnyűségnek.
U.i.: Csak reméltem, hogy Attila le se b.ssza a kiválasztott mérkőzést. Ati jól tette, én meg hülyére kínoztam magam.

Szigeti Attila: A zártkapus mérkőzés ellenére, maximálisan tudtam élvezni a két csapat játékát. Fantasztikus teljesítmények jellemezték ezt a mérkőzést és mindent felvonultattak, amit a mai modern futball megkövetel egy játékostól. Az előző mérkőzéshez képest, minimum 50%-kal javult a vendég csapat játéka, és teljesen más arcát mutatta meg, mint amit megszokhattunk tőlük. Első félidőben 38:62 volt a labdatartás a vendégeknek! Ilyen sebességgel, csak a hasonló kaliberű csapatok tudnak futballozni és teljesen megérdemelten nyerték meg az összecsapást.
Remélem Poór Tibi megbocsájtja nekem, hogy a holland–olaszt néztem a szlovákok meccse helyett, de én ezt nem hagyhattam ki. 🙂

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább