Változott a Facebook hírfolyama! – Íme pár tipp, hogy ne maradj le semmiről

A Facebook ezúttal egy alternatív üzenőfalat újított, ami nem az általunk kedvelt oldalakat, vagy az ismerőseink posztjait tünteti fel, hanem olyan oldalakat, amelyekről a Facebook úgy gondolja, hogy tetszhet nekünk. Ezt az új funkciót a „Felfedező hírfolyam” nevű menüponttal érhetjük el a bal oldali menüsávból, amit egy rakéta ikon jelöl.

Ezzel egyidejűleg el is rejtették az eddig megszokott és jól bevált hírfolyam hasznos részeit, ezért most megmutatjuk, mit is kell tenni, hogy továbbra se maradjunk le semmi fontosról.

  1. lépésként a keresőben keressünk rá a Klikk out oldalra
  2. A követés fület nyissuk le, és kattintsunk a „megjelenítés elsőként” pontra. Ez által a Klikk Out bejegyzései elsőként jelennek majd meg a hírfolyamban, és így biztosak lehetünk benne, hogy semmi sem fog elveszni a hírfolyamban.
  3. A megosztás segít. Ha szeretné, hogy más se maradjon le az újdonságokról, ossza meg a tartalmakat, hogy azokhoz az ismerőseihez is eljuthassanak, akik a fenti lépéseket még nem tették meg.
  4. Látogasson el a weboldalunkra, ahol mindent megtalál egy kalap alatt, és biztos lehet benne, hogy nem marad le semmiről.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább