Dunaszerdahelyi kézilabda: az első hatban szeretnének végezni

Sajtótájékoztató keretén belül tájékoztatta a média képviselőit csütörtök délután a dunaszerdahelyi női kézilabdacsapat vezetősége.

A cikk egy részlete a Dunaszerdahelyi.sk-val folytatott együttműködésünk révén kerül közlésre.

Horváth Zoltán elnök megköszönte minden érintettnek, hogy eddig is segítette a klub működését, amelynek köszönhetően a női csapatuk az I.liga negyedik helyén áll, s tavaly júliusban elkezdődhetett a munka a regionális kézilabdaközpontban.

Renáta Hadasová-Jančárová a központ vezetőedzője a szakmai munka kapcsán kiemelte, a metodika bevezetése az edzésmunkába hosszabb időt vesz igénybe, de vannak már pozitív előrelépések és annak is örül, hogy bizonyos csoportoknál már elkezdték a napi két edzéses munkát, amikor is külön vannak labdás-, kapusedzések is.

Brunczvik Tünde csapatvezető pedig arról tájékoztatott, hogy a női csapat mellett a fiatalok szintjén is eredményes a munka, sikerekkel vettek részt több tornán és egyre növekszik az utánpótláskorú válogatottjaik száma is. Összesen egyébként több mint 200 regisztrált játékossal foglalkoznak a dunaszerdahelyi kézilabda klubban, s nagyon népszerű ezen felül az alapiskolák legkisebb tanulói körében a szivacskézilabda is. A bevont iskolák száma is növekszik városunkban.

További részletek a Dunaszerdahelyi.sk-n.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább