Exkluzív!!! Pontos információk Bayo-ügyben Peter Reisztől, a Szlovák Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának tagjától

A regionális médiában megjelent az információ, hogy a DAC játékosát, Bayót a Szlovák Labdarúgó-szövetség (SFZ) fegyelmi bizottsága két bajnoki mérkőzésre eltiltotta. Megkérdeztük az illetékesek egyikét, Peter Reiszt, a fegyelmi bizottság tagját, mi az aktuális és valós helyzet ez ügyben. Íme a válasz:

A mérkőzés jegyzőkönyvében a találkozó küldötte úgy írta, hogy a DAC 15-ös számú játékosát, Bayót ki kellett volna állítani. Ebben az esetben a játékost azonnali hatállyal felfüggesztik a fegyelmi bizottság döntéséig. Jelenleg a bizottság állásfoglalást kért a nevezett játékostól, csakúgy, mint a bírók komissziójától, s ezek után dönt majd a játékost érintő szankcióról a fegyelmi bizottság, feltehetően jövő hét csütörtökön.


Peter Reisz, člen DK SFZ: „V zápise o stretnutí, delegát stretnutia uviedol, že hráč DAC-u číslo 15 (Bayo), mal byť vylúčený. V takomto prípade má tento hráč automaticky pozastavenú činnosť až do rozhodnutia DK SFZ. Momentálne si DK SFZ vyžiadala stanovisko od samotného hráča, ako aj od Komisie rozhodcov, a až po doručení stanovísk rozhodne o sankcii pre hráča, predpokladateľne na budúci týždeň vo štvrtok.”


 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább