ÚJ (Szigi-szemmel): Vajon mi kell a nőnek?

A párkapcsolatokról, úgy tűnik, nem lehet eleget beszélni, és a világ nyolcadik csodájával is felérne, ha a férfiak tudnák a címben feltett kérdés válaszát. Viszont, amikor ezeket a sorokat írom, szinte a fülembe cseng, „de hiszen mi nők, olyan egyszerűen működünk”. 

Az önismeret elengedhetetlen lépcsőfoka a párkeresésnek és a férfitársadalom nagy része azért szenved veletek, mert ti sem tudjátok meghatározni, hogy mire vágytok igazán. Napjainkban rengeteg kapcsolat fut zátonyra, vagy meg sem valósul, éppen a bizonytalanság, a határozott beszéd hiánya miatt, ami az idő múlásával átmegy egyszerű köntörfalazásba.

A huszonéves lányoktól is hallottam már, hogy nem létezik normális férfi, és mivel eléggé kitolódik a komoly kapcsolatra való elköteleződés ideje, a „válogatás” is hosszabbra nyúlik.

Ugyanakkor ki nem látott már 20 éves házasság után tönkrement kapcsolatot?! Természetesen el lehet fogadni, hogy mindenki változik az idő múlásával, ám véleményem szerint az alaptermészet soha. 

Hölgyeim! A férfiak általában nem elemeznek ki minden szituációt és az ismerkedési fázisban ne változtassatok miattuk a habitusotokon, ne lessétek minden kívánságukat, és hadd harcoljanak értetek, mert pontosan általatok veszítik el azt, ami számotokra a legnagyobb kritérium egy kapcsolatban, a férfiasságot.

Találkozni olyan véleménnyel is, hogy a külső egyáltalán nem számít a belső értékek fényében. Ezzel a nézőponttal vitatkoznék, hiszen vannak velünk született jegyek, amiken nem tudunk változtatni, de vannak, amiken talán kötelességünk. Egy hanyagolt férfi, ha magáért nem tud küzdeni, hölgyeim, értetek hogyan fog?

Tehát egy párkapcsolat kezdődjön önismerettel, hölgyeim (és uraim)! J

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább