Klikk Out Vikkendhouse: Forró nyári mixtape Alitól

A nyár egyik legforróbb hétvégéjén hűsítő limonádéként hat a mai mix, amihez a dunaszerdahelyi Neumahr Ali válogatta a zenéket. Az ember, aki mindig megtalálja a legjobbat, most sem okozott csalódást. Sőt, a zenék hallatán iszonyatosan vágyom egy medencés bulira. 

Fotó: Ugróczky István

Neumahr Ali vagyok, 28 éves, egész életemben Dunaszerdahelyen éltem, és állítólag jó a zenei ízlésem! 😀

Hogy telik az idei nyarad? Mennyire lazulósak, vagy mennyire partysak az éjszakák?

Hála Istennek nem nagyon töltöttem péntek-szombat estét otthon fekvős pihenéssel, mindig volt kivel, és hová menni, akár kertipartyra, akár bulikra, vagy csak leülni inni a régen látott barátokkal. Élveztem ezt a nyarat, és megpróbálom ugyanígy kihasználni, ami maradt belőle.

Neumahr Ali

Mi alapján választottad a 10 zenét?

A célom az volt, hogy egy toplistát kreáljak az általam jelenleg leghallgatottabb számokból és előadókból, odafigyelve arra, hogy legyen meg az igazi „playlist” feelingje, amit simán le lehet nyomni egy partyn.

A MIX:

A dalok címei, és a hozzáfűzött kommentárok:

 

1. Fat Joe – Sunshine (The Light) – 2021 legigazibb nyári zenéje
2. Blxst – Be Alone – Deekay barátom mutatta meg nekem Blxst számait először, és egyből beleszerettem a hangzásba, nálam ő a rookie of the year.
3. Pop Smoke – Enjoy Yourself – A kedvenc party-számom, meggyőződésem, hogy Pop Smoke lett volna az új 50 Cent, ha nem hal meg ilyen korán.
4. Internet money – Blastoff – Kicsit chillesebb stíl, egyik kedvenc refrénem, RIP Juice
5. Pop Smoke – Mr. Jones – Kedvenc számom az új albumról.
6. Hotboii – Nobody Special – Az Instagram feedemet a hátán cipelő @Hoodville himnusza. Akárhányszor hozzám kerül az aux egy partyn vagy pregame-en, első szám amit lejátszok.
7. Drake – Wants and Needs – A 2 legerősebb rapper jelenleg, ennyi.
8. Travis Scott – FRANCHISE (feat. Young Thug _ M.I.A.) – Hype, Hype, Hype, RAGE!
9. DJ Khaled – EVERY CHANCE I GET (feat. Lil Baby _ Lil Durk) – Megint csak a legjobb szám az albumról, életveszélyes Lil Baby és Dirk duo.
10. Moneybagg Yo – U Played – Moneybagg egy hatalmas tehetség, igazi gengszter stílussal, és jónéhány gemmel, mint pl. ez a szám is.

Speciál köszönet Gyurinak a medencés feelingért!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább