Bevált márkák mellett pompás kínálat az újhullámból is!

PR-CIKK

A dunaszerdahelyi MAX-ban egy színes, friss és csábító textilmárkaüzlet már az első pillantásra kíváncsiságot kelt a vásárlóban. Egy lendületes, bevált márkákat és újhullámot is kínáló üzlettel szembesülünk, miközben a két elegáns hölgy, Szandi és Barbi készségesen válaszol minden kérdésünkre. Szóval mit is kell tudni az üzletről?

Kérlek, mutasd be magad és a márkát is! 

Szandi vagyok, a MARC PLUS stylistja. Én felelek az üzlet designjáért és a kirakatokért. Barbi a marketingrészleg vezetője, alá tartozik a cég Instagram- és Facebook-jelenléte. Az ő feladata továbbá az influencerek keresése, akikkel együtt dolgozunk.

Mit takar a márkanév?

A márkanév jelen pillanatban három márka kizárólagos szlovákiai forgalmazását jelenti. Ezek a DEVERGO, a RETRO JEANS és a SUPERDRY. Jelenleg hat saját üzletünk van Szlovákia-szerte, valamint egy internetes áruházunk. A hat üzletből háromban mindegyik említett márka megtalálható, a másik háromban pedig kizárólag SUPERDRY termékeket árusítunk.”

Devergo,Ruházat,Öltözködés,Divat,Dunaszerdahely

Miért döntöttetek úgy, hogy Dunaszerdahelyen is nyittok üzletet? Miért érdekes Dunaszerdahely és környéke?

Dunaszerdahely nagyon közel áll hozzám, mivel Komáromból származom. Ez a kedvenc városom. Az egész cég gyökere magyar, és köztudott, hogy a DEVERGO és a RETRO JEANS márkák is magyarok, a SUPERDRY pedig angol. Az itt élő, főként magyar emberek ismerik és azonosulni tudnak ezekkel a brandekkel. Mivel Magyarországon már 15-20 éve jelen vannak ezek a nevek, nem is volt kérdés számunkra, hogy Dunaszerdahelyen is nyitunk egy üzletet. Besztercebányán például be kellett mutatni az eladónak a márkákat, mert az ottaniak nem ismerik. És ha egy eladó nem ismeri jól az áruját, akkor nem tudja eladni. Dunaszerdahelyen ezt nem kellett megtenni, hiszen az emberek ismerik mindhármat. Lehet mondani, hogy emiatt egy picit előnyben voltunk a többiekhez képest. Tudtuk, hogy Dunaszerdahelyen biztos a piacunk, nem kockáztattunk. Mielőtt valahol nyitunk egy üzletet, mindig felmérjük az ottani terepet.

Dunaszerdahelyen azt láttuk, hogy hiányzik a laza, farmeres stílus a polcok kínálatairól.

Hogyan alakítottátok ki az üzlet belterét? 

Az összes üzletünknek közös a koncepciója e téren. Mindegyik boltban ugyanazt az illatot használjuk, hogy a vevő könnyen beazonosíthasson minket. A bútorkoncepció, a márkakombináció és a kirakatok is ugyanolyanok.

Milyen stratégiával töltitek meg a boltokat? Vannak különféle helyhez kötött specifikumok?

Úgy mondanám, hogy a márkák aránya változik városonként. Dunaszerdahelyen a RETRO JEANS és a DEVERGO viszi a prímet, a SUPERDRY picit ki van szorítva. Más városokban, például Trencsénben inkább a SUPERDRY-t ismerik, mert az egy világmárka –, nagyvárosokban is jelen van, mint Dubai vagy New York. A DEVERGO és a RETRO márkákkal legfeljebb csak Csehországban találkozhatnak. A márka farmerjeit Európában, azon belül Görögországban gyártják tökéletes minőségben.

Devergo,Ruházat,Öltözködés,Divat,Dunaszerdahely

Hogyan csalogatjátok be az üzletbe a vevőt, és milyen kiszolgálást kap?

A jelenlegi gyors világban a Facebook és az Instagram a legjobb reklámforrás, ezeken keresztül tudjuk a legátfogóbban informálni az embereket az új termékekről. Igyekszünk a lehető legjobban kielégíteni a vevő kérését.

Ha esetleg olyan terméket szeretne vásárolni, ami pillanatnyilag nem található meg az üzletben, egy nap alatt leszállítjuk egy másik üzletünkből.

A kiszolgálás magas színvonalú, az üzletek rendben vannak tartva.

Milyen pluszt hoztatok a többi üzlethez képest Dunaszerdahelyre?

Ahogy fentebb említettem, nálunk az ügyfél elégedettsége az első, amit mi sem tükröz jobban, mint a tény, hogy minden egyes üzletben más-más arányban jelennek meg a márkák. Hamarosan ráadásul új márkákat is bemutatunk, szóval más projekteken is dolgozunk., ilyen széles kínálattal még inkább feltűnik majd a vevőknek a különbség, és reméljük, értékelik majd az igyekezetünket, hiszen mindenképpen szeretnénk bővíteni a vásárlói kört.

Milyen a kapcsolat az eladó és a vásárló között?

Szerintem ez Dunaszerdahelyen működik a legjobban, itt próbálunk minél lazább kapcsolatot kialakítani a vevővel. Célunk az elégedettség, a bizalom kialakítása, vagyis összességében igyekszünk olyan vásárlási élményt adni, hogy visszatérjenek hozzánk. 

Milyen influencerekkel dolgozik együtt a cég a népszerűsítés folyamata során?

Több híres szlovákiai influencerrel is együttműködünk, például a dunaszerdahelyiek számára jól ismert Boráros Gábor MMA-harcossal már 5-6 éve közösen dolgozunk, továbbá a 2017-ben a Felvidék Szépének megválasztott Kurucz Klaudiával, aki egyébként a DAC-cal is együtt dolgozik.

Itt, az interjú végén jegyezném meg, frissében, hogy az új kollekció már elérhető az üzleteinkben. Tessék meglátogatni, garantáljuk, hogy elégedett lesz!

Hol találják meg a márkaboltokat?

ZOC MAX, Dunaszerdahely

Aupark, Pozsony

City Arena, Nagyszombat

OC Laugaricio, Trencsén

Europa Shopping Center, Besztercebánya

Sétáló utca, Komárom

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább