Ez a mi álomnyaralásunk! Gráfel Renátát és Deszkás Pétert kérdeztük

Sokan vagyunk, akik szeretünk utazni. Viszont a jelenlegi gazdasági helyzet miatt nem biztos, hogy megengedhetjük magunknak álmaink utazását. Ti hova utaznátok, ha semmi nem korlátozna?

GRÁFEL RENÁTA

(adminisztatív munkatárs)


Ha szabadon választhatnál, hová utaznál el legszívesebben és milyen szabadidős tevékenységekkel töltenéd el az időd?

Számomra a nyár nem telhet el utazás nélkül, ami főképpen víz közelségben kell, hogy legyen. Régi vágyunk volt a párommal Görögország, ami az idei nyáron meg is valósul, Zakynthosra megyünk. Aktív pihenést tervezünk, hajókirandulást a környező szigetekre, megtekintejük a természeti csodákat, amit Zakynthos nyújt. Egy hagyományos görög estén is részt szeretnénk venni, igazi görög ételekkel és tánccal megszínezve, illetve, a terveink szerint vízisportokat is ki fogjuk próbalni a kristálytiszta tengerben. Úgy érzem, álmaim nyaralása vár ránk. 


DESZKÁS PÉTER

(reklámkivitelező)


Ha szabadon választhatnál, hová utaznál el legszívesebben és milyen szabadidős tevékenységekkel töltenéd el az időd?

Kisrác korom óta a spanyol fociért rajongok, így számomra egyértelmű, hogy Spanyolország, pontosabban Barcelona lenne (és remélem hamarosan lesz is) az úticél. Egy barcelonai városnézés a már rég a bakancslistámon van. Az ottani foci- és kézilabdacsapat is a top csapatok közé tartozik, így a városnézést egy-egy meccsel koronáznám meg. Ha hosszabb időt tölthetnék pihenéssel, akkor ugyanezen a környéken barangolnék tovább, és meg sem állnék Gibraltárig.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább