Hűtlenség

Péter napja a megszokott ritmusban kezdődött. Csütörtök reggel volt, és az ébresztőt már nem is állította be telefonján, hiszen mindig ugyanabban az időben ébredt, szinte percre pontosan.

Megfordult a széles francia ágyban, és megpillantotta párja barnára sült fenekét. Mindketten meztelenül aludtak, az évek alatt ezt szokták meg, ez volt kényelmes.

Kedvese mélyen aludt még, az egyik lába felhúzva, a párna teljesen lecsúszott testéről, és szőrtelen szeméremajkai finoman kidudorodtak a pár kiló súlyfeleslegtől.

Imádta kedvese testének minden porcikáját, a bőre illatát – maximálisan működött a kémia kettejük között.

A reggeli napsugarak beszűrődtek az alig pár centire felhúzott redőnyök alatt.

Szép feneke volt a párjának.

Péter fejében megfordult, hogy finom csókot lehel hátulról asszonya lábai közé, és csendben behúzza maga mögött a hálószoba ajtaját, hogy ne zavarja kedvese álmát. Tusakodott a gondolattal.

Biztosan felébredne, és rossz néven venné a közeledést, hiszen este későig szócsatáztak, és nem a legjobb hangulatban fordítottak hátat egymásnak elalvás előtt.

Megint nem közeledett egyikük sem, folytatódott szexmentes időszakuk.

Elvetette a gondolatot, behúzta hálószobájuk ajtaját, és félórán belül úton volt munkahelyére.

Még mindig párja csupasz feneke járt a fejében, és azon merengett, hol feneklett meg a kapcsolatuk.

Gondolatait a szokásos reggeli mobilcsörgés zavarta meg, és a pár perces munkaegyeztetés után, konstatálta: egész laza napnak néz elébe, legkésőbb délelőtt 11 órára letudja a kötelezőt.

Miközben a forgalom lépésben halad, ellenőrzi telefonját. Akijelzőn egy apró boríték jelzi, hogy üzenetet kapott. Már egy hónapja írogat egy hölggyel, kávéztak, és megtörtént az első lopott csók is.

Péternek valahol ízlett a más, és titkon bevallotta önmagának, hogy vajmi keveset tesz vakvágányra futott kapcsolatuk érdekében.

– Szia drágám, hiányzik a szád puha érintése, és kezeid lágy ölelése! – olvassa Péter az üzenetet.

Indul a forgalom, miközben Péter arra a forróra sikerült csókra gondol, ami elcsattant kettőjük közt akkor, ott az autóban.

Jól smárolt a csaj, és teste azonnal reagált, miközben nyelveik játékát ízlelgették. Mellbimbói szinte majd átlyukasztották lenge öltözékét, csípője önkényesen apró körkörös mozdulatokkal vonaglott, miközben simogatva tapogatta Péter duzzadó falloszát.

– 11.30-kor nálad vagyok! – volt a válasz.

– Oké, várlak! – olvasta.

A csaj egy bugyiban várta, és vad csókokat váltva zuhantak az ágyba. Péter rutinosan mozgott, de nem volt az a kapkodós típus. Kitartása megnyerő és impozáns volt. Arra eszmélt, hogy partnere nevetve mondja, hogy harmadszor volt orgazmusa.

– Csinálj meg kérlek szájjal! – suttogta aléltan.

Miközben alapos munkát végzett az újdonsült szerető, Péter fejében a reggeli látvány motoszkált. Kreol bőr, sima kidomborodó szeméremajkak, ahogy párja aludt.

Erre gondolva jutott a csúcsra… Elélvezett.

Hazafelé idegen illatot érzett testén, és egy gondolat foglalkoztatta, amire nem tudott választ adni.

Megérte?

 

Li-sza

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább