Költöztesd be a lelked, öltöztesd fel a világod!

Ha otthonunkat tetőtől talpig ízlésesen öltöztetjük, ha minden apró és monumentális felület, törés, kiszögellés megfelelő külsőt kap, akkor biztosítják számunkra a békét és a nyugalmat – írtuk a közelmúltban, amikor a német parkettagyártó, a Parador ugyancsak a dunaszerdahelyi Inportante csoporthoz tartozó Artica Dècor által forgalmazott termékeit taglaltuk. Erre evidenciaként tekinthetünk a padló- és falburkoló csempéket illetően is, melyből az Artica Dècor ugyancsak magas színvonalat képviselő, széles és kifinomult választékkal bír.

Legyen szó otthonodról, irodádról, üzlethelyiségedről, kávézódról, rekreációs, avagy egyéb funkciót ellátó és bármilyen célt szolgáló, reprezentatív teredről, annak karakterét a falai és padlója határozza meg – szívét pedig a további kiegészítők.

Az Armonie, a Musis és a Mo-Da olasz gyártók padló- és falburkoló csempéi egyidejűleg mutatják meg a megfoghatatlan és érinthetetlen örökkévalóságot, és rántanak be egy sejtelmes, ám tekintélyt parancsoló univerzumba, mely felületeit ajánlja szikrázó szellemünk figyelmébe.

Egy titokzatos társaság, család vár már bennünket, mikor belépünk: a férfi a megmunkálatlan, puszta kő, a nő a misztikus márvány, az apa a kőkemény beton, az anya a törődő fa, a gyerekek a zabolátlan és játékos mozaikok.

A beton erőről és tekintélyről, a kő határozottságról és minimalizmusról, a fa természetes melegségről, simogatásról, a márvány vibráló légkörről, lélegzetelállító mélységekről árulkodik, mesél.

Az Artica Dècor nemcsak ígéri az exkluzivitást, az eredetiséget és a színvonalat, de csapata és szakemberei által meg is valósítja. Egy dolgod van: költöztesd be a lelked, hogy öltöztesd fel a világod!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább