Dunaszerdahelyen d’n’b és blues, Nagymegyeren rock és metál vár!

Egy örökkévalóságnak tűnő hét után végre itt a péntek, a szerencsésebbeknek a fizetésnap is egyben, így időnk és pénzünk is lesz a jó kis hétvégi zenés programokra. A színvonalasabb programok felhozatalából kiragadtam párat, válogathat mindenki igényei szerint. Ezekkel a laza mozdulatokkal válthatunk a munkahelyeinkről a klubokra:

Péntek: 


ConnAction #10 / NFG klub, dunaszerdahely

A dunaszerdahelyi drum&bass-felelős csapat, a The Grove frontembere, GyStore lelkes és kitartó szervezőmunkája összpontosul ma este az NFG klubban. Az országszerte ismert Trident fesztivál téli kiadásának a melegítő bulija lesz ez, ahol este kilenctől éjjel háromig szól majd a kvalitás drum. DJ-szettekben Bobótól, Selótól, Differendtől, mikrofonba szövegelővel, mint MC Respot, de a hab a tortán természetesen a hazai The Grove banda élő produkciója lesz.

Az eseményről minden infót itt találsz.

///

Raf II és Szuperzöld / Nagymegyer

A két dunaszerdahelyi rock- és metálcsapat, a Raf-II és a Szuperzöld ma este Nagymegyeren, a Bigman Pubban koncertezik. A saját dalokból és feldolgozásokból álló koncert teljesen ingyenes, úgyhogy az úriemberek brutális zenei produkciójáért, Fuji Peti shaker-es különszámáért nem kell fizetned semmit.

Az eseményt itt találod.

Szombat:


Guitar Heroes from Felvidék / Dunaszerdahely

Szombat este a dunaszerdahelyi rock pub, azaz a Soul Hunter látja venégül felvidék legmenőbb blues- és rockzenészeit, egy egész éjszakás hangszeres koncertre. Fellépnek az est házigazdái, a somorjai blues-fivérek, a The Butchers, a szintén testvérekből álló csapat, a Bitango, továbbá a nyári slágerükkel berobbanó Túlontool hiphop- és rockzenekar, valamint a Henry Porter Band.

Az eseményről minden infó itt.

///

ART: mix festival / Komárom

Egy igazi művészeti jam következik! A City Reboot csapata, a Csináldmagad Mozgalom és Laboda Robi szervezésében szombat este Komáromban a Révben kerül megrendezésre első ízben az ART: MIX fesztivál.

Délutáni programokkal kezdődik, mint a lemezbörze, mandala-workshop, azaz a Dalmandala, illetve filmek vetítése underground zenei irányokról, majd kora este vers, próza és slam, könyvbemutató, később pedig Gogol: Egy őrült naplójának (monodráma) előadása után a Highland Underground DJ-k melegítik a színpadot a SERPICO ACOUSTIC – reggae, dub koncertjére. Az éjfélig tartó koncert után afterparty DJ Dilemmával, és a Highlandesekkel, Zoltával és Brandóval.

Az eseményről mindne infót itt találsz.


Kellemes hétvégét mindenkinek!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább