Programok: Gyúrjunk rá a szilveszterre!

Máris itt az év utolsó hétvégéje egybekötve egy vasárnapi szilveszterezéssel, amit nem hinném, hogy sokan kihagyunk. Mivel a nagy koccintóbajnokság csak vasárnap van, ezért még pénteken és szombaton este érdekes zenés és kultúrprogramokkal várnak a klubok és szórakozóhelyek!

Péntek:


Standa Techno / Pozsony

A szlovák technónak harminc éves kultusza és történelme van. Péntek este a legendás pozsonyi Subclubban, a vár alatt zajlik az év talán legerősebb technoeseménye.

A szlovák DJ-csajok közül a legmenőbb Leia Drex után jönnek a technoszcéna meghatározó alakjai, Monoide, Boss és Loktibrada.

Ha még nem élted át sosem az alagutas bunkerfeelinget a SubClubban, tedd meg most, nem kicsi az érdeklődés, biztosan erős buli lesz!

Azt eseményről minden itt.

///

Palatkai bál / Komárom

Ha már unod a bejglit és a káposztát, a lábad már unja a lóbálást, akkor gyere az idei év utolsó, de nálunk már hagyományossá váló Palatkai báljába, és rúgj ki a hámból velünk! 🙂

Ezekkel a szavakkal invitálnak a komáromi Révnek, a Magyar Kultúra Házának szervezői a hagyományos Palatkai bálba.

Fellép a Horsa Banda, Kodoba Florin és a Palatkai Banda! A keringő forraltbor-illat, a szuperjó társaság mind hozzá tartozik ezekhez a bálokhoz, légy részese te is, ötösből megvan a vonat oda-vissza.

Az eseményről mindent itt találsz.

Szombat:


Év végi nyitott Tollas-adás / Dunaszerdahely

Érjenek össze a poharak, dőljön a szó meg a zene, jókedvvel meg kacagással legyen a nyócvanas adás tele!

Csallóköz első és egyetlen rádiója, a Tollas Rádió nyolcvanadik és egyben év végi epizódjához érkezett. Ezt a dunaszerdahelyi NFG klubban ünnepli, nyitott adás formájában, melyre bárki bemehet és betekinthet a rádió működésébe. Az eseményről minden további infót megtudhatsz itt.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább