Van még kérdés?

Új év, új kérdések, a teljesség igénye nélkül…

DAC

Kik lesznek az új érkezők? És kik a távozók? Jön-e Lanzafame? Formába lendül-e Vida és Mervó? Mi lesz velünk Kalmár nélkül? Fogják-e éltetni a szurkolók tavasszal Marco Rossit? Mikor kezdik el bontani a Sport utca felőli lelátót? Mikor lesz kész teljesen a MOL Aréna? Üres marad a VIP-lelátó? Melyik csapatot hívja meg Világi Oszkár a stadionavatóra? Jut majd jegy a Slovan ellen? Túljutunk tavasszal a Nagyszombaton? Megnyerjük a Szlovák Kupát? Bajnokok leszünk? Vagy „csak” harmadikok? Repülővel megyünk majd meccsre? Béke lesz a szurkolók közt? Születik-e új nézőcsúcs?

Világfoci

Ki lesz a Real Madrid-PSG meccs győztese? Ki nyeri a Bajnokok Ligáját? Az angoloknál is a csúcsra jut Guardiola? Feltámad a holland futball? És az olasz? Ki szerzi meg előbb a hatodik aranylabdát? Messi lesz a jobb vagy Cristiano Ronaldo? Ki fizet ki többet 222 millió eurónál egy játékosért? Ki lesz az új világbajnokok? Lesz-e 7:1 német módra? Védhet-e majd Debrecenben Novota Jani? Kezdő lesz-e Bénes Lacus Mönchengladbachban? A Fradi lesz a magyar bajnok? Mire lesz képes Leekens a magyar válogatott kispadján? Túlélik-e nyarat a magyar és a szlovák klubcsapatok? Lesz-e újabb bundabotrány?

Dunaszerdahely

Ki lesz majd a polgármester? Harcba száll-e Rigó Konrád Hájos Zoltán ellen? Befigyel-e Dakó Sanyi? Mit ígérnek a választások során a jelöltek? Alakul-e új parkoló Východon és Sever II-n? Mikorra épül fel Sikabonyban az új Lidl? Hol lesz újabb körforgalom? Lesz hullámmedence a strandon? És biciklis a bicikliúton? Tovább gyarapszik-e az egy négyzetméterre jutó Audik és BMW-k száma? Nyílik új kávézó a Fő utcán? És egy újabb autószalon? Hol épül még rendelőintézet? Hány napos lesz a Onedayfröccsfeszt? Meghívják-e ismét Ákost a vásárba? Megrendezik-e újra Habos Napokat?

Belpolitika, közélet

Lesz-e újabb kormánybotrány? Kibírja a Smer-SNS-Híd trió az évet? Leváltják-e Kaliňákot? Elköltözik-e Robert Fico az adócsaló Ladislav Bašternák házából? Bejelenti-e Andrej Kiska az újraindulását? Lajčák is államfő akar lenni? Meddig hajlik Bugár Béla? Mit tesz értünk Berényi József Nagyszombat megyében? Lesz-e béke a Híd és az MKP között? Több pénzt kapnak a nővérek? Utcára vonulnak majd a tanárok? Jön-e újabb autógyár? És ha igen, melyik lesz az? Hány kilométer épül meg az R7-esből? Továbbra is késnek majd a RegioJet járatai? Tényleg lesz tizenharmadik havi fizetés? És tizennegyedik? Mérgezett lesz a mi vizünk is?

Külpolitika

Quo vadis Európai Unió? Erősödik vagy gyengül a V4-es együttműködés? Kialakul-e a kétsebességes Európa? Mennyit fizetnek a britek a Brexitért? Ki kormányozza majd Németországot? Hol csapnak le újból a terroristák? Lesz-e újabb Soros-terv? És nemzeti konzultáció? Mekkora támadást indít Orbán Viktor Brüsszel ellen?  Bírja-e még Ferenc pápa? Megoldódik a kettős élelmiszerek ügye? Mekkora fölénnyel nyeri Putyin az orosz elnökválasztást? Mi lesz veled, Jeruzsálem? Megnyomja-e Kim Dzsong Un a piros gombot? Ki állja útját Erdogan önkényének? Lesz haszna a párizsi klímacsúcsnak?

Választ kapunk mindezekre?

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább