Oliver Sim – Arról vallott, hogy egy rohadék | Hangfal

Fotó: Flickr

Oliver Sim, a The XX énekes/dalszerzője és basszusgitárosa a járvány éveit arra használta fel, hogy romantikus és horrorfilmek szűrőjén keresztül kitárulkozzon. A Hideous Bastard rendkívül őszinte és személyes lemez, aminek témáit vélhetően maga szerette volna végigvinni, és nem Romy Madley Crofttal, a The XX énekesnőjével közösen.

Hideous Bastard,Oliver Sim,Zene,Hangfal,Uj album,The xxOLIVER SIM

Hideous Bastard

♥♥♥♥


Jelen: Romance With A Memory, Hideous, Fruit, Run The Credits, Never Here, GMT.

Hogy mennyire őszinte és személyes is a Hideous Bastard, az nyilvánvaló abból, hogy a nyitódalban (Hideous) először nyilatkozik arról, hogy 17 éves kora óta (tehát tulajdonképpen már az élete felében) HIV-fertőzöttként él. A férfiasság, a szégyen és a félelem témáit járja körbe, szűri át magán, dolgozza fel.

A lemez leglendületesebb szerzeménye a második, Romance With A Memory, melyen pedig arról beszél, hogyan szeretett volna „jóképű lenni”, illetve küzdelmeit az emlékeivel, melyekben a partnereit az igényei szerint használta, nem pedig arra, hogy a szerelmet megtalálja általuk, velük.

A drámai és sötét hangulatot Oliver a The XX  – és korunk egyik legtehetségesebb – producerére, Jamie xx-re bízta, és nagyon helyesen tette, mivel nyilván kevesen értik őt annyira, mint ő.

Kaptunk egy baljós és sejtelmes, őszinte albumot abban a légüres térben, amit a The XX a 2017-es I See You c. lemeze óta hagyott. Mély levegő, és indítsd!

 

HALLGASD MEG:


Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább