Cyrusék Noahja is megérkezett | Hangfal

Fotó: Wikimedia

A Cyrus család sokadik tagja, aki a szórakoztatóiparban próbál szerencsét. Noah Cyrus ugyancsak képes önállóan is felhívni magára a figyelmet (nemrég a párizsi divathéten egy olyan ruhában jelent meg, melyen a melleit csak egy lánc takarta). Ősszel viszont elért oda, ahová apja (Billy Ray Cyrus), nővére (Miley Cyrus), és féltestvére (Trace Cyrus, a Metro Station nevű zenekar gitáros-frontembere volt) már korábban, kiadott egy saját albumot.

Noah Cyrus,The Hardest Part,Uj album,Zene,HangfalNOAH CYRUS

The Hardest Part

♥♥♥♥


Jelen: I Burned LA Down, Mr. Percocet, I Just Want A Lover, Ready To Go, Every Beginning Ends.
Múlt: July, Lonely, Make Me (Cry), Young & Sad, All Falls Down, Dear August, Team, Again.

Annak ellenére, hogy még most is csak 23 éves, már hat éve, hogy kiadta első kislemezdalát, a Make Me (Cry) címűt. Az első években megjelent szerzeményein még inkább az elektronikus oldalról közelített a popzene felé, míg ez mostanra, különösen a The Hardest Part-ra megváltozott, ezen már inkább akusztikus country pop vagy souldarabok találhatók.

A producer Mike Crossey neve egyaránt garanciát jelent a kifinomult független hangzásra. Noah Cyrus mellett ugyanis olyan előadók vagy zenekarok megjelenései felett bábáskodott, mint Ben Howard, az Arctic Monkeys, a The 1975 vagy a Wolf Alice. Tartalmilag érzékeny, személyes és őszinte dalokat hallhatunk visszafogott, fülbemászó, rétegzett köntösben.

 

HALLGASD MEG:


Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább