Mi erre figyelünk majd leginkább az ünnepekkor! (Ankét – 2. rész)

Idén máshogy ünneplünk, mint máskor. Egy újabb tényezővel is számolnunk kell, bármennyire tiltakozunk is ez ellen: mindannyiunk biztonsága érdekében távolságot kell tartanunk. Ti hogy birkóztok meg a karácsonyi készülődéssel a jelen körülmények közt? Ankétunk második részében újabb olvasóinkat kérdeztük arról, hogy telnek majd náluk az ünnepek és mi az a három legfontosabb dolog, amire biztosan ügyelnek majd.


Ha érdekel az első rész, ITT találod.

Egy másik ankétunk hasonló témában:  Te hogyan éled meg az idei karácsonyváró időszakot?


SÁRKÖZI BARÁTH ÁGICA

Kérlek, sorolj fel három olyan dolgot, amit biztosan betartasz majd idén karácsonykor!

1. Kézművesként most ezt az időszakot is másképpen élem át. Elmaradtak az adventi vásárok, ami nagyon hiányzik. A hangulat, a fények, az emberek. Minden évben már szeptembertől izgatottan készülök rá, és most ez is kimaradt. Karácsonyra általában kipurcantam, de nagyon szeretem az emberek arcán látni az örömöt.

2. Mivel több időm lett, így a ház már kívül-belül karácsonyi díszben pompázik, már csak a fa hiányzik. Nem kell rohanva bevásárolnom és nyugodtan készülhetek az ünnepekre. Rendesen fura, mert eddig ez csak rohanva sikerült.

3. Minden percét ki fogom élvezni az ünnepeknek, és végre nem fáradtan fogok kinézni a fejemből. Hálás vagyok, hogy van munkánk, egészségesek és boldogok vagyunk.


VIDA IGOR

Kérlek, sorolj fel három olyan dolgot, amit biztosan betartasz majd idén karácsonykor!

Alapvetően nem szeretek fogadalmakat tenni. Amúgy is van elég szabály, korlátozó tényező, főleg manapság, amihez alkalmazkodnunk kell. Miért is kanyarítanék le egy újabb parcellát az amúgy is szűkre szabott mozgástérből egy-egy értelmetlen fogadalommal?! Egy biztos: az ünnepek előtt és között biztos nem megyek munkába. Igyekszem a lehető legtöbbet lazítani és aktívan pihenni. És megpróbálok nem túl sokat enni. Aztán ki tudja, hogy alakul.


BREZOVSZKY GABI

Kérlek, sorolj fel három olyan dolgot, amit biztosan betartasz majd idén karácsonykor!

Én fiatal korom óta mindent ugyanúgy csinálok. Nem veszek részt a karácsonyi őrületben, ünnepek előtt abszolút nem megyek üzletbe. A kenyeret is magam sütöm. Nem érdekelt soha a drága ajándék, viszont mindig végigjárom az adventot és törekszem a békére.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább