ANKÉT: Milyen egy jó párkapcsolat?

E heti ankétunkban ismét a jó párkapcsolatok titkát kerestük. Ezúttal Pálffy Patócs Lizi és Gasparik Maja válaszolta meg a kérdéseinket.

PÁLFFY PATÓCS LIZI

Szerinted milyen egy jó párkapcsolat?

Az biztos, hogy tökéletes párkapcsolat nincs, de ha már arról kell beszélni milyen egy jó párkapcsolat, akkor biztos, hogy nem hiányozhat belőle a kellő odafigyelés, szeretet és a kompromisszum.

Mindenki töltsön elegendő időt  a párjával, de az együtt töltött idő legyen boldog és ne arról szóljon, hogy megfelelj a másiknak. Szeressen annak, aki vagyok és mikor a legnagyobb szükségem van rá, legyen ott mellettem.

Te mit vársz el a párodtól?

Semmi mást nem várok el, csak hogy igaz társam legyen.

Mi az, amit te teszel a kapcsolatotokért?

Aki ismer minket, az tudja, olyanok vagyunk mint az olaszok. ???? Elég temperamentumos természetem van és makacs is vagyok, de próbálok a kapcsolatunk nyugalma miatt  megfontoltabban átgondolni magamban mindent és türelemmel lenni a párom felé.


GASPARIK MAJA

Szerinted milyen egy jó párkapcsolat?

Ahol megvan a kölcsönös tisztelet és egymás segítése, közben pedig mindenki megmaradhat egyénként a kapcsolatban. Legyen mindig érdeklődés a másik iránt, közös téma, és mindig legyen valami új, amiről lehet beszélgetni. És persze alapköve nálam a szerelem, illetve az, hogy nézzek fel a másikra. Szavak, amik eszembe jutnak, de nagyon fontosak és tudnám a sort folytatni. 

Te mit vársz el a párodtól?

Őszinteséget, tiszteletet és tiszteletteljes kommunikációt.

Mi az, amit te teszel a kapcsolatotokért?

Minden életszakaszra mást-mást tudnék mondani, és mind a három kérdésre igaz ez. Jelenleg a gyerekek mellett az, hogy az első pontot betartsuk, és tudjunk egymásra is időt találni, ami gyerekek mellett mint azt sokan tudják, nem is olyan egyszerű feladat. Odafigyelünk arra, hogy még ha csak egy kis esti beszélgetésre is van lehetőségünk, de mindennap jusson egy kis időnk egymásra.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább