ANKÉT – Milyen volt az NFG-ben?

Megkérdeztük az NFG klub néhány áprilisi fellépőjét, hogy érezték magukat, milyen volt számukra a helyszín és az este.

Az ankét megjelent a Klikk Out 2018/05. számában.

Andi Ray Haverda – Blues Club DS

Fotó: Facebook

A The Butcherst alkotó fivérek közbenjárásával ellátogatott hozzánk a szlovák Jerry Lee Lewis, Andi Ray Haverda és zenekara. A rock and roll billentyűs így jellemzi NFG-s adott koncertet:

„Az egész zenekar nevében kijelentem, hogy egy szuper estét éltünk át nálatok.  Nagyon jó volt játszani, a kisebb számú, de kedves közönségnek, kik már az elejétől értékelték a produkciónkat és a zenénket. Különösen nagyra értékeljük az állandó italutánpótlást a klub részéről! 🙂 Az elején volt némi probléma a technikával, de szerencsére megoldódott! Szívesen jövünk újra!”

Sárközi Imre, Frees

Fotó: Fűri Gábor

A swing, jazz és bossanova zenéket jástzó Frees zenekar koncertje rég nem hallott hangzást hozott a klubba. A zenekar billentyűse, vokálosa, Sárközi Imre így emlékszik vissza a nemrégiben lezajlott koncertjükre:

„A zenekar tíz éves fennállása óta nem sokszor fordult elő, hogy klubokban zenéltünk. Azok valahogy más zenéket preferálnak, azzal nagyobb közönséget mozgatva. Budapesten és Pozsonyban ismerek pár klubot, amelyek sokféle zenei irányzatnak adnak teret, ami szerintem fontos. Ilyen nekünk az NFG klub is. Csodásan éreztük magunkat, nagyon jót zenéltünk. Végig élveztük a fiatalokból és öregebbekből álló közönség és a klub vendégszeretetét. Örülök, hogy van Dunaszerdahelyen hagyománya a koncertre járásnak!”

Dreeko és Csiri

Fotó: Šenkár Márió

A frissen megjelent DS Stíl a Bertók-fivérek közös bemutatkozó albuma. Április közepén az NFG-ben egy teltházas bulin mutatták be a hazai közönségnek először élőben a számaikat. Dreeko így vélekedik a buliról:

„Imádok DS-en koncertezni, mivel itt a közönség teljesen átérzi a zenéinket. Erős volt a party, és nagyon örülök, hogy az NFG-ben tarthattuk, mivel itt léptem életemben először színpadra. Jó érzés volt, hogy annyi barátunk és rokonunk is eljött. Végre találkozhattunk az igazi rajongóinkkal is, akik kimondottan azért jöttek a klubba, hogy minket meghallgassanak. Köszönjük mindenkinek, aki eljött. A stíl legyen veletek. Béke, eccsó.”

GrooveTrain

Fotó: Ugróczky István

Dunaszerdahely funkyzenekara egy nagyon tartalmas és hangulatos koncertet adott a klubban. A zenekar basszusgitárosa, Szabó Laci így látja az estét:

„Számunkra mindig is különleges az NFG-ben játszani – két éve itt adtuk az első koncertünket a GrooveTrainnel. Szeretünk játszani a klubban, mivel tapasztalataink alapján az NFG közönsége nagyon befogadó minden zenei irány felé. Mi, a funkzene helyi nagyköveteként kötelességünknek tartjuk eljuttatni a zenét és a vele járó életörömöt minél több hallgatóhoz. Úgy gondoljuk, hogy ez a legutóbbi koncertünkkel sikerült, reméljük, lesz még bőven alkalmunk rá a jövőben is.”

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább