Január: szelfik és celebek újratöltve

Még ki sem hevertük a ránk zúdított ünnepi szelfik és a boldog kurta farkú malacok áldását, vekkerünk a bejgli ízű valóságból a hétköznapi rohanásba ébresztett.

Az íróasztal mögül a frissen tárolt karácsonyi fotóinkon mélázunk. Rajtuk az épp eljegyzett gyűrűsujjunk helyett más mered a kamera fókuszába: a

„Pózolj álló f.sszal a karácsonyfa mellett” tematika egy kis időre háttérbe szorította a farokszelfik minimál dizájnos változatát…

 

(Ezek vajon kinek is szólnak? A férfiszív aktuális választottjának vagy a csúfos egónak? Párizs megér egy misét, a téma pedig akár egy következő cikket.) …Na de, mindez mit sem fékezhet az óévből tovább örökölt elszántságunkon. Bármerre is vesszük az irányt, lépteink koppanásában az év eleji optimizmus visszhangzik.

Kit érdekel, hogy nemsokára egy évvel idősebb leszel, Facebookodat társkereső oldalak bombázzák és a fitnesz előtt sem találsz mostanság szabad parkolót? Tátott szájjal állunk a hóesésben, hogy nyelvünkön érezzük a januári hó ízét. A havazás nálunk egyelőre pont olyan, mint a szex: nem lehet tudni, hány centi lesz és hogy meddig tart. Igaz, nem nőtt emlékezetes méretűvé és szinte el se kezdődött, már véget is ért, de hát mindig a megélt pillanat számít, a többi már csak történelem.

Velünk egyetemben szeretett városunk is lassan ébredezik téli álmából.

Magazinszépségű lányok és fiúk sétálnak a téren, péntekenként pedig megtelnek a szórakozóhelyek, ahol szépreményű jelöltek szállnak harcba a 2018-as Év Legcelebebb Dsz-i Celeb címért. 

 

A kék-fehér virtuális valóságunkból a sárga-kék mozdít százakat az Akadémia irányába: szép lassan a foci is visszaszivárog mindennapjainkba. Guardiola és Messi képességeit is messzi túlszárnyaló, örök kritikusok örökzöld metaforikus kijelentése végre értelmet nyert:

24 kedvenc férfiúnk egy kis időre melegebb éghajlatra távozott.

 

Bár, az evolúció melléktermékeként a férfi alapjaiban önzőbb természetű, bízzunk benne, kedvenceink ezúttal önzetlenül megosztanak néhány igazán keveset takaró medencés-tengerpartos képet az ember lányával.

Instant mosolyt csempészve az íróasztalunk januári csendjébe.

Február, coming soon…

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább