Hogyan ne őrülj meg a karantén alatt? (23. rész) – Novota Jani

Elcsendesedtek a játszóterek, sportpályák, stadionok. Egy bizonytalan időre a futballisták is szögre akasztották a mezüket. Novota Jani, korábbi válogatott játékos, jelenleg a DAC kapusedzője is kényszerpihenőjét tölti karanténban.


A karantén épp akkor kezdődött, amikor visszatértünk a szlovák női válogatottal Ciprusról, az edzőtáborból. Így aztán én is 14 napig egyedül tartózkodtam, teljesen karanténban. Nagy fordulatot vettek most a mindennapjaink, de természetesen hiányoznak az edzések és a meccsek. Viszont most igyekszem kihasználni az időt arra, hogy minél többet lehessek a családommal. A futballal kapcsolatos adminisztrációs feladatokat elvégzem, és igyekszem online fejleszteni a tudásomat.

Picit talán örülök is annak, hogy lelassult a világ, mert az utóbbi időben én magamon is észrevettem, hogy néha csak fejetlenül rohanok és nagyon stresszesek a napjaim.

Nyilván annak egyáltalán nem örülök, hogy egy ilyen komoly világjárványnak kellett ezt meghoznia, mely rengeteg halálesettel is jár. Úgy gondolom, hogy ha lecseng ez az egész, a sport is meg fog változni. A futballban jobban ki lesz egyenlítve a verseny, de tartok tőle, a kisebb bajnokságok klubjai egzisztenciális problémákkal fognak küzdeni.

S hogy mivel motiválom magam a karantén ideje alatt? Most van időm arra, hogy  elvégezzem azokat a feladatokat, amelyekre nem tudtam eddig időt szakítani, s mindezek mellett aprólékosabban bele tudom magam ásni a kapusedzés rejtelmeibe.


Előző részek:

1. rész – Németh Marcsi
2. rész – Csicsai Heni
3. rész – Csala Emma Alexandra
4. rész – Kulcsár Norbert
5. rész – Tánczos Klaudia
6. rész – Németh Szilvási Andrea
7. rész – Makki Ádám
8. rész – Nagy Tibor
9. rész – Csóka Balázsy Edit
10. rész – Horváth Pavlík Orsi
11. rész – Éliáš Dominika
12. rész – Lengyel Ákos
13. rész – Tükör Dunai Bianka
14. rész – Varga Májovská Reni
15. rész – Kálmán Köplinger Tímea
16. rész – Kún Tamara
17. rész – Bogyai Haramia Ildi
18. rész – Sátor Piroska
19. rész – Nagy Ivett
20. rész – Kolonyi Tamás
21. rész – Péterfi Gabi
22. rész – Horňák Simon Alica

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább